طی یک آپدیت کوچک، هم اکنون امکان دنبال کردن کاربران وجود خواهد داشت. در این قابلیت شما می توانید به طور مشخص کاربر یا کاربران دلخواهتان را دنبال کنید و انتخاب کنید که قصد دارید در خصوص فعالیت های جدید او در انجمن، اطلاعیه دریافت کنید یا خیر!

چگونه دیگران را دنبال کنم؟
جهت دنبال کردن کاربر دلخواهتان، وارد پروفایل او شده، از قسمت “کنترل ها” روی کلید “دنبال کردن” کلیک کنید.

در پنجره باز شده، حالت دنبال کردن کاربر را انتخاب کنید:
- دنبال کردن تاپیک: تنها زمانی اطلاعیه دریافت می کنید که کاربر موردنظرتان در این انجمن یک تاپیک جدید ارسال کند.
- دنبال کردن همه چیز: زمانی که کاربر تاپیک جدید و یا یک پاسخ در تاپیکی از انجمن ارسال کند اطلاعیه دریافت خواهید کرد.

چگونه دنبال شده ها را مدیریت کنم؟
برای دیدن لیست و مدیریت کاربرانی که دنبال کرده اید، وارد پروفایل خود شوید و از منوی کناری، روی گزینه “کاربران دنبال شده” کلیک کنید:

چگونه اطلاعیه ها را مدیریت کنم؟
برای مدیریت و تنظیمات اطلاعیه های دریافتی، وارد تنظیمات پروفایل خود شوید. در بخش “اطلاعیه ها” می توانید مانند تصویر زیر، نوع دریافت اطلاعیه ها برای کاربران دنبال شده را مشخص کنید که آیا قصد دارید ایمیل دریافت کنید یا در پنجره اطلاعیه داخل انجمن برایتان اطلاعیه صادر شود:

نمی خواهم کسی من را دنبال کند!
اگر قصد ندارید اجازه دهید کاربران دیگر شما را دنبال کنند و در خصوص فعالیت های شما اطلاعیه دریافت کنند، کافیست در بخش تنظیمات پروفایل خود، گزینه “به دیگران اجازه نده من را دنبال کنند!” را فعال کنید: