سلام
این پست رو ایجادمیکنم که به دوستانی که میخوان مانیتور Mi Curved Gaming Monitor 34 رو خرید کنن ، اطلاعاتی بدم که هیچ کجا راجع بهش حرف زده نشده
1-رفرش ریت 144 هرتز رو فقط با Display port میتونید به دست بیارید. داخل پکیجش یه کابل داره که همون جواب میده ، ولی در انباکیسنگ های خارجی خوندم که باید با تبدیل Type c تصویر بگیرید تا 144 هرتز رو در بازی بده
من گیمر نیستم و وقت تست کردن در حالت بازی رو نداشتم ،پس نظری ندارم.
2-رنگ ها در پنل های VA از کیفت قابل قبولی برخوردار نیست ، یعنی سفید به زردی میزنه و بقیه رنگ ها به همین ترتیب
3-وقتی مانیتور را در صفحه مشکی تست کنید ، به ویژه اگر تاریک باشه یا شب باشه ، 4تا لامپ در 4قسمت مانیتور میبینید که بهش میگن بک لایت !
4-یه قابلیتی که در مانیتورهای فوق عریض وجود داره قابلیت PIP و PBP هستش ، در این مانیتور با کیفیت بسیار افتضاح این قابلیت فعال میشه و اصلا درست کار نمیکنه. منظورم این قابلیت هست
عکس از سایت خود شیاومی

به سایت شیاومی ایمیل زدم و بعد از 3روز این پاسخ رو دادن

5-مصرف انرژی بسیار بالایی داره
6-از لحاظ کیفیت ساخت ، کیفیت خوبی نداره ، حداقل جاهایی که من کابل مانیتور را درونش قرار دادم (که خیلی از دوستانی که آنباکس کردن ، از پایه اش تعریف میکنن) به سادگی خط می افته و خط ها کاملا مشهوده و با دستمال نمناک کشیدن هم از بین نمیره
7-بعد از 2روز که تقریبا روزی 6 ساعت ازش استفاده می کردم ، خود به خود 20 پیکسل سوخته در دستگاه ایجاد شد که بسیار باعث تعجب بود !
8-وقتی کارتن را بازکردم ، و پایه را روی پنل بستم و روی میز قرارش دادم و کاور مانیتور را درآوردم ، از وسط پنل تا پایین و بالا ، کلی جای اثر انگشت و کف دست بود و خیلی بی دقت پلمپ شده بود ، بعدا شرکت گارانتی گفت که دوستان ما مانیتورها را باز میکنن و تست شکستگی پنل و سلامت میگیرن و مجدد پلمپ میکنن
9-از نظر ظاهر فقط خوبه
10-برای قابلیت PIP یا PBP من 2تا کابل DP از گرافیک به مانیتور داده بودم ، البته قابلیت رو به خاطر کیفیت پایین فعالش نکردم ، ولی مشکلی که بود ، مانیتور هر چندثانیه خاموش میشد و مجدد روشن میشد ، وقتی تمام گزارش بالا رو به خدمات پس از فروش شیاومی ایران دادم ، بهم خنید و گفت دارم اشتباه از مانیتور استفاده میکنم و بلد نیستم ، و اصلا نمیدونست قابلیت PIP چی هستش ، با کلی توضیخ و دلیل و نشون دادن گزارش های مختلف فهمید که نمیدونه.
باخودتون فکر کنید ، چرا این مانیتور که اینقدر فروش داشته ، هیچ فروشگاهی برای دمو ، باز نگذاشته ؟ چرا تمام برندها باز هستن و میشه رفت دید و تست گرفت ولی شیاومی رو نمیشه ؟!
اصلا ریسک نکنید و پولتون رو در جوب نریزید و مانیتور درست حسابی از برندهای معتبر بخرید.