سلام
یه چالشی با قالب بی دارم و به پشتیبانشون هم گفتم ، اونا گفتن که صفحه مورد نظر چون مینیمال ساخته شده ، براش بردکرام قرار نمیدن
من با افزونه رنک مث تونستم کد بردکرام رو دقیقا جایی که میخوام قرار بدم ، ولی موضوع اینه که یا رنک مث یا قالب ، یکیشون باید اینو تولید کنن ، با خود قالب نتونستم در صفحه ای که میگم کد بردکرام رو در بیارم ، این لینک صفحه هستش (لینک صفحه زنده در سایت بی تم)
https://themes.muffingroup.com/be/pregnancy/arcu-sed-ac-gravida-quam-tincidunt-sed-amet-id-lectus-non-semper-lacus-diam/
اینم روش ساخت این صفحه:

عجب عددهایی رو نوشتم توی عکس 🤣
خروجی کار میشه این بدون بردکرام

اینم صفحه با کد پی اچ پی رنک مث و نمایش بردکرام

مسیر فایلش میشه این:
be\wp-content\themes\betheme\includes\header-single-intro.php
در لاین 104 کد رو قرار دادم.

خواسته من چیه؟ راهنمایی
چطوری کد بردکرام خود بی تم رو داخل این فایل بیارم ؟ با خود Notepad++ سرچ کردم Breadcrumbs کلی گزینه آورد ، ولی هیچ کدومش به کار من نیومد.
البته مشکلی ندارم که برای رنک مث باشه ، فقط اینکه من 4تا دسته بندی دارم ، فقط 1دسته بندی به سبک Intro Header ساخته میشه و مابقی به 3 شکل دیگه هستن که خودشون بردکرام رو دارن ، حالا اگر برای برای قالب رو خاموش کنم مجبورم نزدیک به 6پست تایپ مختلف برای رنک مث رو قرار بدم و با توجه به آپدیت های پی در پی تم و اضافه کردن روش های مختلف برای کدکردن قالب ، همش باید وقتمو بگذارم برای این داستان ، به خودشون گفتم ولی حاظر نیستن این قابلیت رو به قالب اضافه کنن ، حداقل فعلا اضافه نمی کنن.
ممنونم که کامل توضیحاتم رو خوندین🌹