سلام
استاد همونطور که میدونید من برای اکثر پروژه های غیرفروشگاهی از قالب بی استفاده میکنم و عاشق این محصولم
طی چند تاپیک مختلف سوال های متفاوتی رو بابت قالب بی پرسیدم ، حالا میخوام راهنمایی بگیرم
من این تغییرات رو در قالب بی اضافه میکنم:
1-تغییر تنظیمات بلاگ پست و Related Post که در انتهایش […] دارد ، به هرچیزی که میخوایم در این فایل است
به مسیر betheme\function بعد theme-functions.php میریم و کد زیر را جایگزین میکنیم
return '<span class="excerpt-hellip"> […]</span>';
به
return '<span class="excerpt-hellip"> … </span>';
2-تغییر بردکرامب برای صفحه بلاگ با شکل Intro Header با کد بردکرامب رنک مث
در پوشه betheme\includes فایل زیر خط 103
<?php if (function_exists('rank_math_the_breadcrumbs')) rank_math_the_breadcrumbs(); ?>
3-تغییر تگ h4 که در حالت Team در قالب بی وجود دارد
به مسیر functions/theme-shortcodes.php بروید
دنبال کد زیر باشیم و داخل آن را با h4 تغییر دهیم
$output .= '<h4>';
4-اگر سایت بلاگی و ژورنالی داشته باشیم ، ممکنه تاریخ مطالب رو مطابق با چیزی که ما میخوایم نشون نده ، بهم ریخته باشه ، با قرار دادن کد زیر داخل فانکش قالب مشکل حل میشه
add_action('pre_get_posts', function($q) {
if(!is_admin() && $q->is_search() && $q->is_main_query()) {
$q->set('order', 'DESC');
$q->set('orderby', 'date');
}
}, PHP_INT_MAX);
5-حذف تمام یا بخشی از فونت های گوگل در قالب بی:
از داخل پوشه \betheme \muffin-options و فایل fonts میشه فایل های فونت گوگل رو حذف کرد
6-قرار دادن نقشه ایران در قالب بی که قبلا در انجمن قبلی از شما گرفتم ، گفتید که کل پوشه نقشه رو داخل فولدر قالب اکسترکت کنم ، بعد داخل ساخت صفحه ، در لیست قالب ها یه قالب جدید برای نقشه ایجاد شده
حالا من اینهمه تغییر رو چطوری داخل چایلد تم قالب بی قرار بدم که فقط هرزمانی آپدیت قالب اومد ، همون قالب رو اپدیت کنم و فایل چایلد من کامل باشه؟
مرسی