سلام وقتتون بخیر استاد
من با یه وقفه 10روزه برگشتم ، خیلی شلوغ بودم ، ببخشید
بابت همون سایتی که در پیام خصوصی بهتون زحمت دادم و این زحمات همچنان ادامه داره ، یه موضوع مهم برام پیش اومده
من با بچه ها به اختلاف نظر خوردم ، خودم میگم که برای بخش بلاگ ما یه ساب فولدر بسازیم و دیتابیسش هم جدا باشه از دیتابیس اصلی سایت و هم ظاهرش متفاوت باشه
باتوجه به اینکه وودمارت در روت دامین قرار گرفته و خیلی بخش بلاگش خیلی ضعیفه و اگر از صفحه ساز استفاده نشه عملا هیچی نداره…
از طرفی مدیریت یه وردپرس دیگه هم خودش یه داستانیه
1-شما توصیه اتون وردپرس شبکه هست یا همون ساب فولدر یا اینکه داخل بلاگ خود وودمارت پیش بریم؟
2-اگر در ساب فولدر یا وردپرس شبکه پیش بریم ، چطوری در بلاگ از شورت کد محصول استفاده کنم جوری که از روت دامین محصول رو ببینه و داخل بلاگ نمایشش بده مثل این:

در این لینک هستش
https://woodmart.xtemos.com/mega-electronics/how-to-choose-a-hi-fi-stereo-system/
3-چون برای محتوا هزینه کردیم و استراتژی خوبی نوشتیم و خیلی خوب محتوا تولید شده و قصد داریم رتبه بگیرم ، برام خیلی مهمه که amp رو در بلاگ داشته باشم ، واسه همین فکر میکنم که قالب پابلیشر که در این انجمن قبلا معرفی شده گزینه خوبی برای بلاگ باشه ، یا قالب بی تم و بریدج ، همچنین بخش سرعت رو هم روی بلاگ خیلی راحت تر از فروشگاه میتونیم انجام بدیم و سرعت رو بالا ببریم ، ولی خوب مشتری برای کامنت گذاشتن دیگه شاید پروفایل نسازه داخل این ساب فولدر و از این جور مشکلات ممکنه پیش بیاد
ممنونم
ممنونم