بی تاک
سلام
وقت شما هم بخیر و شادی
ببینید ، ما یه دسته بندی داریم به اسم گوشی موبایل سامسونگ، یه فیلتر داریم به اسم گیمینگ ، وقتی فیلتر گیمینگ انتخاب میشه میخوایم که به عنوان صفحه قبلی اضافه بشه یعنی بشه
گوشی موبایل گیمینگ سامسونگ
یه پلاگین هست ، تقریبا اونطوری که میخوایم هستش ولی تیمی که به ما در ایران فروخت هم نتونست راهش بندازه و گفت که مشکل داره و به طراح گفته که حلش کنن و طراح میگه هیچ مشکلی نداره و در دمو میبینید که داره کار میکنه
من یه سایت تستی برای اینکار بالا اوردم و تست کردم ولی کار نکرد ! اون پلاگین رو در بالا اضافه کردم
خواسته من از سرچ مردم نیست فعلا، چیزی که شما دادین به کار من نمیاد، من میخوام برخی از فیلترهای ووکامرس رو سئو کنم جوری که مثل فیلم بالا وقتی یه آیتمی انتخاب شد این امکان باشه که اسم فیلتر در عنوان اون صفحه اضافه بشه و در ضمن برای خود فیلتر (ما شاید هزاران فیلتر داشته باشیم که شما قبلا در سایت ما دیدید که داریم و زیادن ولی تعداد کمی از اونها رو برای سئو نیاز داریم) بشه بهش تایتل و متادسکریپشن و ربات های فالو و نوفالو و ایندکس و نو ایندکس و … رو اضافه کنیم ، یعنی بخش سئو کنترل رنک مث بتونه به این بخش فیلترها اضافه بشه که رنک مث میگه نمیشه و امکان پذیر نیست چون اصلا چنین صفحاتی در دیتابیس نیستن که رنک مث بتونه بخونه
در این فیلم هم رنک مث نشون میده که چطور با قطعه کدی که داده اینکار انجام میشه ، ولی اسکیما و کنترلر های ربات و … رو نمیشه برای فیلتر داشته باشیم
https://i.rankmath.com/v/90MztG
من میخوام فیلترهای سایتمون که وردپرسی هست و به شکل پارامتر یا کوئری استرینگی لود میشن ، مثل یه صفحه رفتار کنن و بشه بهشون دیتاهایی رو داد و قابل سئو کردن باشن
پلاگین بالا که خارجیه و از ایران خرید کردیم ناقص کار میکنه، یا ما نتونستیم راهش بندازیم، اینو چطوری میشه در ووکامرس راه انداخت؟
خود ووکامرس هم یه پلاگین داره، که قیمتش بالاس و نتونستم نال شده رو پیداکنم و تست بگیرم
هزارتا فاکتور توی مغزم هست و نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه